Back to the top

ICSVE

A E DI SE KUSH JE?

A e di se kush je? A po kërkon xhihadin? Ndoshta edhe ju do të thirreni për të mbrojtur Islamin, popullin mysliman dhe tokat myslimane. Por të paralajmërojmë, miku im, jo ​​të gjitha xhihadet janë të urdhëruar nga Allahu. Në të vërtetë, shumë pak nga to janë të ligjshëm. Grupet terroriste të sotme dojnë që ju të besonit ndryshe, por xhihadi i vërtetë është brenda zemrës suaj dhe shpirtit tuaj. A e di se kush je? A e di për se u krijove? Nga kush u krijove? Cila është forca brenda teje për të mirë? Dhe çfarë kundërshton këtë forcë......

Continue reading